Diensten


 • Gietvloeren:

  Een gietvloer is in elke situatie toe te passen van garage tot laboratorium. Er meerdere soorten gietvloeren. De meest voorkomende zijn Epoxy en Polyurethaan. Polyurethaan wordt voornamelijk toegepast in woningen. Doordat een Polyurethaan vloer elastisch blijft is de kans op scheuren minimaal.

  Bij het kiezen van een gietvloer heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een betonlook of voor een uni kleur. Bij een betonlook worden er meerdere kleuren gebruikt, waardoor uw vloer een levendige look krijgt. Bij een uni kleur wordt er 1 kleur gebruikt. Alle gietvloeren zijn naadloos, onderhoudsvriendelijk, waterdicht en in elke ruimte toe te passen.

 • Beton Cire:

  Een beton-look afwerking in uw woning die altijd uniek is, die niet zo strak en glad overkomt als een gietvloer?  Verdiep u dan is in een beton Cire afwerking. Dit product is zowel toepasbaar op de vloer en op de wanden in elke ruimte in uw woning of bedrijf.

 • Coatingvloeren:

  Een coating vloer lijkt op een gietvloer. Het verschil zit hem in de toplaag. De toplaag van een coating vloer is namelijk dunner. Afhankelijk van de ondervloer is het ook mogelijk om een coating vloer over uw vloer heen te leggen. Dit is in de basis ook een goedkopere vloer dan een gietvloer. 

 • Egaliseren

  Of u nou een gietvloer, coatingvloer of zelfs een houten vloer neemt. De kans is groot dat de vloer eerst ge-egaliseert moet worden. Door de werking van egalisatiemortel krijgt u altijd een gladde en rechte vloer. Dit is de basis voor de vloer die er daarna opkomt.

 

Bent u geïnteresseerd in een gietvloer of een coatingvloer? Of wilt u meer informatie over het egaliseren van uw vloer?
Neem vrijblijvend contact met ons op!